FN10824: ELS BOLETS I FONGS DE TEMPORADA EN LA CUINA
De 26/11/2024 al 26/11/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 18/07/2024 a 19/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsARIZA ABAD, DAVID
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusElaboració de receptari.
ContingutsEs realitzarà un recorregut pels principals bolets de temporada i per les diferents espècies de bolets cultivats.
S'aprendrà sobre les tòfones i els seus usos en la cuina.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA