FN11224: FORMACIÓ BÁSICA EN HIGIENE ALIMENTARIA, MANIPULACIÓ D' ALIMENTS I GESTIÓ D' AL.LERGÒGENS
De 28/11/2024 al 28/11/2024
Obert
Termini d'inscripció de 01/11/2024 a 21/11/2024
Formació Complementària
CDT CASTELLON
Preferentment Aturats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsEBRI BOYERO, ANDRES
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aPersones en situació legal de desocupació o millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, DARDE o NÒMINA en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la correcta manipulació d'aliments i gestió d'al·lergògens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de de treball en aquesta matèria, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts-Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics.
-Higiene del manipulador d'aliments.
-Instal·lacions, equip: L+D.
-Recepció de matèries primeres i emmagatzemament.
-Preparació, cuinat i servici de menjars.
-Gestió d'alérgens en hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A. Vindre al curs amb un bolígraf blau o negre.