FN12224: UTILITATS I ELABORACIÓ AL BUIT I RONER
De 02/12/2024 al 03/12/2024
Obert
Termini d'inscripció de 28/07/2024 a 25/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 9 a 14 h.
Duració10 horas
DocentsARIZA ABAD, DAVID
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusAdquirir els coneixements i les tècniques necessàries per a poder obtindre un òptim resultat final.
ContingutsConeixer totes les possibilitats que brinda la cuina al buit. Des de la conservació fins a tota mena de coccions tant amb calor com en fred.
Elaboració pràctica demostrativa per part del formador/a d'una interessant varietat de receptes.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA