CP00122: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA. (HOTR0108)
De 21/03/2022 al 27/06/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 12/12/2021 a 14/03/2022
Cuina/Rebosteria
CDT TORREVIEJA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9:00 a 15:00 h.
Duració350 horas
DocentsNICOLAS SAURA, ANTONIO CARLOS TARÍ LINARES, JAUME MANUEL
Direcció d'imparticióCTRA. CREVILLENTE (CV-90) ESQ. C/ LOS LIRIOS, 03184, Torrevieja
Dirigit aPersones en situación de desocupació residents de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE i DARDE en vigor.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions més complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
ContingutsEls mòduls formatius es desenrotllaran conforme al Reial Decret 1376/2008, d'1 d'agost, modificat pel RD 619/2013, de 2 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0108: Operacions bàsiques de cuina.
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació de productes culinaris (120 h.).
MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (150 h.).
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h.).
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONADO/A.
Prova de Selecció: 10/03/2022 a les 12:00 h.