Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN00224: COCTELERIA

De 15/04/2024 al 09/05/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 10/04/2024
Servei/Sala
CDT TORREVIEJA
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9:00 a 14:00 h.
Duració90 horas
DocentsORTS PEREZ, PEPE
Contactecdt_torrevieja@turismecv.es965722600Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCTRA. CREVILLENTE (CV-90) ESQ. C/ LOS LIRIOS, 03184, Torrevieja
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentemente a personas desempleadas y ocupadas del sector turístico de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusQue els alumnes coneguen les nocions bàsiques i les diferents possibilitats de còctels que poden oferir als clients.
Continguts1. CURS COCTELERIA 90 HORES TORREVIEJA 2. PROGRAMA 3. INTRODUCCION A LA COCTELERIA 3.1.1. PRINCIPIS BASICOS 3.1.1.1.1. DEFINICION DE COCTELERIA I COCTEL 3.1.1.1.2. EQUILIBRI 3.1.1.1.3. MESURA 3.1.1.1.4. TIPUS DE COCTELES (FAMÍLIES) 3.1.1.1.5. TIPUS DE COCTELERIA 4. EL BAR 4.1.1. INSTAL·LACIONS 4.1.2. EINES 4.1.2.1.1. DESCRIPCION 4.1.2.1.2. ÚS 4.1.2.1.3. PRACTICA 4.1.3. VAIXELLA I CRISTALERIA 4.1.4. MISE EN PLACE 5. ELABORACION DE COCTELES 5.1.1. MESURES 5.1.2. RECEPTES 5.1.3. FITXES TECNICAS 5.1.4. ESCANDALLOS 6. MATÈRIES PRMAS EN COCTELERIA 6.1.1. COM S'OBTÉ L'ALCOHOL 6.1.1.1.1. FERMENTACION 6.1.1.1.2. DESTILACION 6.1.2. PRINCIPALS DESTIL·LATS 6.1.2.1.1. GIN 6.1.2.1.2. RON 6.1.2.1.3. VODKA 6.1.2.1.4. WHISKY 6.1.2.1.5. TEQUILA I ALTRES MEXICANS 6.1.2.1.6. VERMUT I APERITIUS 6.1.2.1.7. ALTRES 6.1.3. PRINCIPALS FERMENTATS 6.1.3.1.1. VINS 6.1.3.1.2. CERVESES 7. ALTRES MATÈRIES PRIMERES 7.1.1. FRUITES, SUCS. 7.1.2. CITRICOS 7.1.3. XAROPS, PURES 7.1.4. BOTANICOS, DESHIDRATATS 8. GARNISH EN COCTELERIA 8.1.1. GARNISH AMB CITRICOS 8.1.2. ALTRES GARNISHES 8.1.3. CRUSTAS 8.1.4. ISOMALT 8.1.5. ESPUMES 9. COCTELERIA CLASICA 9.1.1. ELS 15 IMPRESCINDIBLES 9.1.1.1.1. MOJITO 9.1.1.1.2. CAIPIRINHA 9.1.1.1.3. DAIQUIRI 9.1.1.1.4. PINYA COLADA 9.1.1.1.5. PORN STAR MARTINI 9.1.1.1.6. SEX ON THE BEACH 9.1.1.1.7. COSMOPOLITAN 9.1.1.1.8. NEGRONI 9.1.1.1.9. OLD FASHIONED 9.1.1.1.10. WHISKY SOUR 9.1.1.1.11. GIMLET/TOM COLLINS/GIN FIZZ 9.1.1.1.12. TEQUILA SUNRISE 9.1.1.1.13. ESPRESSO MARTINI 9.1.1.1.14. MANHATTAN 10. EL GINTÒNIC 10.1.1. HISTÒRIA 10.1.2. SITUACION ACTUAL 10.1.3. TIPUS DE GINTÒNIC 10.1.4. PERFECT SERVE 11. ALTRES COMBINATS 11.1.1. SERVEI GENERAL 11.1.2. CUBA LLIURE 11.1.3. MOSCOW MULE 11.1.4. LONG ISLAND ICE TEA 12. LA COCTELERIA AMB BLENDER 13. DECORACIONS I GARNISH 14. COCTELERIA NO/LO 14.1.1. BAIXA EN ALCOHOL 14.1.1.1.1. ÚS DEL VI I LICORS 14.1.1.1.2. RECEPTES 14.1.2. SENSE ALCOHOL 14.1.2.1.1. ELEMENTS 14.1.2.1.2. RECEPTES 15. COCTELERIA CREATIVA 15.1.1. ELEMENTS 15.1.2. RECEPTES 16. COMPLEMENTS NECESSARIS D'UN BARTENDER 16.1.1. ACTITUD 16.1.2. XARXES SOCIALS I COMUNICACION 16.1.3. EINES DE DISSENY 16.1.3.1.1. FULLS DE MÀ 16.1.3.1.2. CARTES 17. ALTRES CAPITULOS DE COCTELERIA 17.1.1. SMOOTHIES 17.1.2. FRAPPES 17.1.3. CAFES GURMET 18. CREATIVITAT PER PART DELS ALUMNES 18.1.1. REDACCION DE CARTA 18.1.2. ELABORACION DE COCTELES D'AUTOR
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONADO/A. Formador/a: Pepe Orts Pérez.

Pròxims cursos