FN00224: COCTELERIA
De 15/04/2024 al 09/05/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 10/04/2024
Servei/Sala
CDT TORREVIEJA
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9:00 a 14:00 h.
Duració90 horas
DocentsORTS PEREZ, PEPE
Direcció d'imparticióCTRA. CREVILLENTE (CV-90) ESQ. C/ LOS LIRIOS, 03184, Torrevieja
Dirigit aPreferentemente a personas desempleadas y ocupadas del sector turístico de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusQue els alumnes coneguen les nocions bàsiques i les diferents possibilitats de còctels que poden oferir als clients.
Continguts1. CURS COCTELERIA 90 HORES TORREVIEJA
2. PROGRAMA
3. INTRODUCCION A LA COCTELERIA
3.1.1. PRINCIPIS BASICOS
3.1.1.1.1. DEFINICION DE COCTELERIA I COCTEL
3.1.1.1.2. EQUILIBRI
3.1.1.1.3. MESURA
3.1.1.1.4. TIPUS DE COCTELES (FAMÍLIES)
3.1.1.1.5. TIPUS DE COCTELERIA
4. EL BAR
4.1.1. INSTAL·LACIONS
4.1.2. EINES
4.1.2.1.1. DESCRIPCION
4.1.2.1.2. ÚS
4.1.2.1.3. PRACTICA
4.1.3. VAIXELLA I CRISTALERIA
4.1.4. MISE EN PLACE
5. ELABORACION DE COCTELES
5.1.1. MESURES
5.1.2. RECEPTES
5.1.3. FITXES TECNICAS
5.1.4. ESCANDALLOS
6. MATÈRIES PRMAS EN COCTELERIA
6.1.1. COM S'OBTÉ L'ALCOHOL
6.1.1.1.1. FERMENTACION
6.1.1.1.2. DESTILACION
6.1.2. PRINCIPALS DESTIL·LATS
6.1.2.1.1. GIN
6.1.2.1.2. RON
6.1.2.1.3. VODKA
6.1.2.1.4. WHISKY
6.1.2.1.5. TEQUILA I ALTRES MEXICANS
6.1.2.1.6. VERMUT I APERITIUS
6.1.2.1.7. ALTRES
6.1.3. PRINCIPALS FERMENTATS
6.1.3.1.1. VINS
6.1.3.1.2. CERVESES
7. ALTRES MATÈRIES PRIMERES
7.1.1. FRUITES, SUCS.
7.1.2. CITRICOS
7.1.3. XAROPS, PURES
7.1.4. BOTANICOS, DESHIDRATATS
8. GARNISH EN COCTELERIA
8.1.1. GARNISH AMB CITRICOS
8.1.2. ALTRES GARNISHES
8.1.3. CRUSTAS
8.1.4. ISOMALT
8.1.5. ESPUMES
9. COCTELERIA CLASICA
9.1.1. ELS 15 IMPRESCINDIBLES
9.1.1.1.1. MOJITO
9.1.1.1.2. CAIPIRINHA
9.1.1.1.3. DAIQUIRI
9.1.1.1.4. PINYA COLADA
9.1.1.1.5. PORN STAR MARTINI
9.1.1.1.6. SEX ON THE BEACH
9.1.1.1.7. COSMOPOLITAN
9.1.1.1.8. NEGRONI
9.1.1.1.9. OLD FASHIONED
9.1.1.1.10. WHISKY SOUR
9.1.1.1.11. GIMLET/TOM COLLINS/GIN FIZZ
9.1.1.1.12. TEQUILA SUNRISE
9.1.1.1.13. ESPRESSO MARTINI
9.1.1.1.14. MANHATTAN
10. EL GINTÒNIC
10.1.1. HISTÒRIA
10.1.2. SITUACION ACTUAL
10.1.3. TIPUS DE GINTÒNIC
10.1.4. PERFECT SERVE
11. ALTRES COMBINATS
11.1.1. SERVEI GENERAL
11.1.2. CUBA LLIURE
11.1.3. MOSCOW MULE
11.1.4. LONG ISLAND ICE TEA
12. LA COCTELERIA AMB BLENDER
13. DECORACIONS I GARNISH
14. COCTELERIA NO/LO
14.1.1. BAIXA EN ALCOHOL
14.1.1.1.1. ÚS DEL VI I LICORS
14.1.1.1.2. RECEPTES
14.1.2. SENSE ALCOHOL
14.1.2.1.1. ELEMENTS
14.1.2.1.2. RECEPTES
15. COCTELERIA CREATIVA
15.1.1. ELEMENTS
15.1.2. RECEPTES
16. COMPLEMENTS NECESSARIS D'UN BARTENDER
16.1.1. ACTITUD
16.1.2. XARXES SOCIALS I COMUNICACION
16.1.3. EINES DE DISSENY
16.1.3.1.1. FULLS DE MÀ
16.1.3.1.2. CARTES
17. ALTRES CAPITULOS DE COCTELERIA
17.1.1. SMOOTHIES
17.1.2. FRAPPES
17.1.3. CAFES GURMET
18. CREATIVITAT PER PART DELS ALUMNES
18.1.1. REDACCION DE CARTA
18.1.2. ELABORACION DE COCTELES D'AUTOR
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONADO/A.
Formador/a: Pepe Orts Pérez.