FN00725: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALIMENTÀRIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'ALÉRGENOS
De 28/05/2025 al 28/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 18/02/2025 a 23/05/2025
Formació Complementària
COX
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9:00 a 14:00 h.
Duració5 horas
DocentsARÁEZ LÓPEZ, MARÍA DEL ROSARIO
UbicacióCOX
Direcció d'imparticióCENTRO SOCIAL Y CULTURAL "REINA SOFÍA" CASA DE CULTURA. AVDA. DEL CARMEN, 15. COX
Dirigit aPreferentment a persones desocupades i ocupades del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments i gestió d'al·lèrgens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de treball en la dita matèria, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts-Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics.
-Higiene del manipulador d'aliments.
-Instal·lacions, equip: L+D.
-Recepció de matèries primeres i emmagatzemament.
-Preparació, cuinat i servici de menjars.
-Gestió d'alérgenos en hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONADO/A.