FN01525: CUINES DEL MÓN: TAILANDIA
De 19/05/2025 al 21/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 17/02/2025 a 15/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT TORREVIEJA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9:30 a 13:30 h.
Duració12 horas
DocentsROCAMORA LILLO, ESTHER
Direcció d'imparticióCTRA. CREVILLENTE (CV-90) ESQ. C/ LOS LIRIOS, 03184, Torrevieja
Dirigit aPreferentment a persones ocupades i/o fixes discontinues del sector turístic de la Comunitat Valenciana i persones desocupades (aportant vida laboral).
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusConéixer l'evolució de la gastronomia tailandesa i els seus plats més icònics. Identificar les influències culturals i geogràfiques en la cuina tailandesa. Comprendre les tècniques culinàries més representatives. Explorar l'impacte de la cuina tailandesa en la gastronomia mundial.
Continguts1. Història i evolució de la gastronomia tailandesa: influències xineses, índies i europees.
2. Les cuines regionals de Tailàndia: nord, nord-est (*Isan), centre i sud.
3. Ingredients fonamentals: herbes, espècies i salses essencials en la cuina tailandesa.
4. Mètodes de cocció: wok, graella, vapor i fritades.
5. La importància de l'equilibri de sabors en els plats tailandesos.
6. Restauració a Tailàndia i el seu impacte en la cuina internacional.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONADO/A.