FN01824: DESTIL·LATS MEXICANS
De 29/04/2024 al 29/04/2024
Obert
Servei/Sala
CDT TORREVIEJA
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 9:30 a 13:30 h.
Duració4 horas
DocentsLOPEZ BALLESTER, FRANCISCO JAVIER
Direcció d'imparticióCTRA. CREVILLENTE (CV-90) ESQ. C/ LOS LIRIOS, 03184, Torrevieja
Dirigit aPreferentment a persones ocupades i/o fixes discontinues del sector turístic de la Comunitat Valenciana i persones desocupades (aportant vida laboral).
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusConeixeràs els diferents destil·lats Mexicans, així com l'avaluació i anàlisi sensorial dels destil·lats Mexicans, com a Tequila, Mezcal, Raicilla, Sotol, Bacarona o Charanda entre altres, i la seua utilització en cocteleria i els seus possibles maridatges.
Continguts1. Diversitat d'espècies d'atzavares a Mèxic.
2. Processos d'elaboració de les begudes destil·lades mexicanes, base de l'origen de les aromes i sabors de destil·lat mexicà.
3. Fisiologia dels sentits. Propietats sensorials i tast de les begudes Mexicanes.
4. Conéixer l'aplicació dels destil·lats Mexicans en cocteleria.
5. Maridatges: Mexican Food and Beverage.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONADO/A.
Formador/a: Francisco Javier López Ballester.