FN02323: CUINA ITALIANA, PASTES I PIZZA
De 08/05/2023 al 09/05/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 20/12/2022 a 04/05/2023
Cuina/Rebosteria
CDT TORREVIEJA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9:30 a 13:30 h.
Duració8 horas
DocentsPONZIO, GIUSEPPE
Direcció d'imparticióCTRA. CREVILLENTE (CV-90) ESQ. C/ LOS LIRIOS, 03184, Torrevieja
Dirigit aPreferentment a persones ocupades i/o fixes discontinues del sector turístic de la Comunitat Valenciana i persones desocupades (aportant vida laboral).
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusAplicar les diferents tècniques bàsiques de la cuina italiana i comprendre des de la seua arrel les dues elaboracions més emblemàtiques d'aquesta gastronomia.
Continguts1. Història i classificació.
2. Utensilis per a estirar, formar, assecar i tallar la pasta.
3. La farina, l'ingredient principal.
4. Altres ingredients.
5. Pasta fresca de sémola.
6. Pasta fresca a l'ou.
7. El pastat i el repòs.
8. El laminatge i el format.
9. La cocció.
10. Salses i mantegades.
11. Característiques generals de la massa de pizza.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONADO/A.