FN02424: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALIMENTÀRIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'ALÉRGENOS.
De 05/02/2024 al 05/02/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 01/02/2024
Formació Complementària
CDT TORREVIEJA
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9:00 a 14:00 h.
Duració5 horas
DocentsARÁEZ LÓPEZ, MARÍA DEL ROSARIO
Direcció d'imparticióCTRA. CREVILLENTE (CV-90) ESQ. C/ LOS LIRIOS, 03184, Torrevieja
Dirigit aPreferentment a persones desocupades i ocupades del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments i gestió d'al·lèrgens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de treball en la dita matèria, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts-Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics.
-Higiene del manipulador d'aliments.
-Instal·lacions, equip: L+D.
-Recepció de matèries primeres i emmagatzemament.
-Preparació, cuinat i servici de menjars.
-Gestió d'alérgenos en hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONADO/A.
Formador/a: María del Rosario Aráez López.