ON00225: ONLINE FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE Y MANIPULACIÓ D'ALIMENTS
De 24/01/2025 al 27/01/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 14/01/2025 a 20/01/2025
Formació Complementària
CDT E-FORMACION
Online Oberta
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Duració8 horas
Dirigit aAturats o personal en actiu en el sector turístic: hosteleria i restauració que necessiten obtindre o renovar el certificat de Manipulador d'Aliments.
RequisitsComplimentar la ficha d'inscripció en les senyes personals igual que figuren en el document d'identitat i adjuntar escanejat el DNI i el *DARDE o una acreditació d'estar en actiu (última nòmina o rebut d'autònoms).
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de de treball en esta matèria, d'acord amb la normativa vigent.
ContingutsFormació bàsica en higiene i manipulació d'aliments.
- Importància de la higiene alimentària. Conceptes bàsics.
- Higiene del manipulador d'aliments.
- Instal.lacions, equip: L+D.
- Recepció de matèries primeres i magatzenament.
- Preparació, cuinat i servici de menjars.