ON01625: ONLINE GESTIÓ DEL SERVICIO DE CATERING
De 22/05/2025 al 30/06/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 05/02/2025 a 21/05/2025
Formació Complementària
CDT E-FORMACION
Online Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Dirigit aPersonal de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana. . Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusMostrar a l'alumne el context en què trobem l'activitat de catering dins de la indústria hostalera i donar-li a conéixer l'estructura i el funcionament d'este tipus d'empreses.
Continguts1. Introducció
2. Conceptes i Característiques del Catering
3. Classificació
4. Instal·lacions i Equips
5. La Distribució
6. L'Organigrama d'una Empresa de Catering
7. Jobs Descriptions
8. La Planificació, l'Organització i el Control. Les Claus de l'Èxit
9.- Les noves tècniques de venda web 2.0. i l'aplicació del Yield Management a una empresa de catering.
10. Aspectes a controlar abans, durant i després d'un servici de catering.
11. Els distints servicis i tipus de menús
12. La Seguretat dels Aliments
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.