CP00621: SERVEIS DE RESTAURANT (HOTR0608)
De 25/10/2021 al 04/05/2022
Obert
Servei/Sala
CDT CASTELLON
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariLunes a viernes, de 9 a 14 h. (Excepto miércoles, de 9 a 15 h.)
Duració580 horas
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aPersones en situació de desocupació residents a la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o adjuntar NIF/NIE,DARDE o NÒMINA en vigor. Complir els requisits d'accés a Certif. Professio. nivell 2 i superar les proves selecció.
ObjectiusDesenvolupar i muntar tot tipus de serveis d'aliments i begudes en restaurant i preparar elaboracions culinàries a la vista del comensal. Desenvolupar els processos de pre-servei, servei i post-servei propis de bar-cafeteria, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, acollint i atés el client, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene alimentària.
Continguts(D'acord amb l'RD 1256/2009 de 24 de juliol, del certificat de professionalitat, HOTR0608: Serveis de Restaurant):
MF0711_2: Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria (60 h.)
MF1048_2: Servei de vins (90h.)
MF1051_2: Inglés professional per a serveis de restauració (90h.)
MF1052_2: Serveis en restaurant (130h.)
UF0258: Sist. Aprovisionament i mise en place en el restaurant (40h.)
UF0259: Serv. i Atenció al Client en Restaurant (50h.)
UF0260: Facturació i tancament d'activitat en restaurant (40h.)
MF1053_2: Elaboració i acabat de plats a la vista del client (50h.)
MF1054_2: Serveis especials en restauració (80h.)
MP0061: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de servei de restaurant (80h.)
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 19 d'octubre, a les 9 h. Hauran d'acudir amb la documentació que acredite la seua identitat i portar bolígraf blau o negre per a realitzar la prova.