FN00823: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALMENTARIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL.LÈRGENS
De 18/04/2023 al 18/04/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 23/12/2022 a 02/04/2023
Formació Complementària
CDT GANDIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 14h
Duració5 horas
DocentsEBRI BOYERO, ANDRES
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
Dirigit aPreferentment desocupats residents a la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar la inscripció a través de la web www.cdt.gva.es i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulación d'aliments i gestió d'al.lèrgens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa la formación adequada al seu lloc de treball en la citada materia, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts-Importància de la higiene alimentària. Conceptes bàsics.
-Higiene del manipulador d'aliments.
-Instalacions, equip: L+D.
-Recepció de matèries primeres i emmagatzematge.
-Preparació, cuinat i servei de menjars.
-Gestió d'al.lèrgens a l'hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.