Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN02321: FORMACIÓ EN RECURSOS TURÍSTICS DE LA MARINA ALTA I DESTÍ

De 19/04/2021 al 20/04/2021
Obert
Formació Complementària
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 16:00 a 20:00 h.
Duració8 horas
DocentsSILVESTRE BORREGO, LUIS
Contactecdt_denia@turismecv.es966428450Necessites saber més?
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a professionals del sector turístic i hostaler
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat. Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusCapacitar i reciclar als professionals del sector de l'hostaleria i turisme amb la finalitat que proporcionen informació turística del destí i comarca als seus clients. De la mateixa manera difondre els suports informatius de Turisme CV.
ContingutsDestí: Art i cultura: monuments, museus i BIC¿s Platges i naturalesa. Festes: calendari anual Esport i aventura: turisme actiu, rutes, instal·lacions esportives Oferta turisme familiar. Tour and Kids. Parcs i recursos accessibles. Ofereix mascotes: parcs canins, platges i rutes. Zones de compres Passejos i rutes urbanes: barris, llotja i ports. Comarca: Mapa polític administratiu Mapa físic: Parcs naturals, serres, rius, muntanyes, valls i tipus de costa. Fites històriques: Punta Benimaquia, jaciments i despoblats moriscos. Festes: Moros i Cristians, falles, fogueres, Santos, Parcua. Patrimoni religiós, civil i fortaleses. Patrimoni rural: riuraus, alqueries, molins, forns de calç, safaretjos, caves i ximeneres. Mercats: De la terra, rastres, mercats ambulants, Producció artesanal: cañizo, fang, pleita (llata), passa (escaldà) i altres tècniques de pesca: pesqueres, rall ¿ Mapa gastronòmic (visitables): cellers, horts, ruta dels riuraus, farina, oli, arròs, mel, cirera, ametla, melmelada i cerveses artesanals. Paisatge: abancalament, murs de pedra en sec i penya-segats. Què és la Dénia Ciutat Creativa de la UNESCO / Bancalet. Suports informatius de Turisme CV.
Informació adicionalDates: 19 i 20 d'abril de 2021. Dilluns i dimarts. Horari: De 16.00 a 20.00 h. Duració: 8 hores.

Pròxims cursos