FN03424: APROFITA TOTS ELS RECURSOS DEL TEU RESTAURANT.CAP A UN DESAPROFITAMENT ZERO.
De 07/05/2024 al 07/05/2024
Obert
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsTAMAYO COLOMINA, RAQUEL
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusSensibilitzar sobre la importància de l'aprofitament de tots els recursos dels quals disposem.
Aprendre a reduir costos en la cuina aplicant la tendència zero desaprofitaments.
ContingutsEl concepte *Zero *Waste consistix a reduir i evitar tots estos residus que es generen sempre que siga possible. Si vols unir-te a este moviment t'hem preparat una sèrie de consells que t'ajudaran a tindre un negoci molt més respectuós amb el medi ambient.
Conceptes sobre els quals treballarem:
Usar productes de proximitat i de temporada
Elaborar aliments propis
Evitar els plàstics en les compres
Utilitzar materials reutilitzables
Aprofitar el menjar i ingredients sobrants.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA