FN03522: NOVES TENDÈNCIES EN CUINA SALUDABLE
De 17/10/2022 al 11/11/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 31/05/2022 a
Cuina/Rebosteria
CDT MORELLA
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:00 a 15:00 h.
Duració106 horas
Direcció d'imparticióComplejo Fábrica Giner. Carretera CV-14 Km 3.5., , Morella
Dirigit aPreferentment per a persones en situació de desocupació.
RequisitsEmplenar la fitxa d'inscripció en la nostra web www.cdt.gva. autoritzant a consultar les seues dades identificatives, i en cas contrari aportant la documentació requerida,
Objectius- Dominar les corrents culinàries enfocades en el benestar i la salut.
- Controlar i manejar les tècniques dels diferents corrents de cuina saludable.
- Conéixer amb profunditat els productes, des del seu origen com a ingredients a la seua transformació.
- Adaptar la cuina saludable segons les necessitats de cada consumidor.
- Crear ofertes gastronòmiques per a atraure a les noves generacions de consumidors.
Continguts- Cuina vegetariana, cuina vegana, cuina crudivegana i altres corrents del vegetarianismo.
- Cuina energètica i macrobiòtica.
- Gastronomia terapèutica, intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.
- Coneixement del producte.
- Tècniques de cuina utilitzades en la cuina saludable per a respectar i mantindre els nutrients dels aliments.
- Sostenibilitat en la cuina.
Informació adicionalPossibilitat d' allotjament gratuit en el centre de dilluns a dijous.