Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN04323: CUINA DE LA TERRA BOVAL: PLATS TRADICIONALS

De 17/05/2023 al 18/05/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 01/03/2023 a 16/05/2023
Cuina/Rebosteria
MANCOMUNITAT TERRA DEL VINO
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari16:30 a 20:30 h
Duració8 horas
DocentsMOYA MUÑOZ, FERNANDO
Contactecdt_valencia@turismecv.es961207010Necessites saber més?
UbicacióMANCOMUNITAT TERRA DEL VINO
Direcció d'imparticióMancomunidad del INteior Tierra del Vino, en la calle Adarve 5-1ª. 46300 UTIEL
Dirigit aPersonal de cuina preferentement en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic i persones en situació de desocupació.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusConéixer l'ús de matèries primeres, ingredients, plantes cultivades, plantes silvestres i plantes d'ús culinari, *segun la tradició oral. Elaboracions amb aquests.
Continguts¿ Elaboracions típiques de la comarca Utiel Requena amb productes locals. ¿ Conéixer l'aprofitament dels recursos naturals per a la cuina i l'alimentació, com a mètodes de conservació i elaboració tradicional ( salmorres, escabetxos, elaboració de formatges etc.) ¿ Conéixer els productes, aliments, matèries primeres etc procedents de la documentació familiar comarcal que a la nostra comarca és riquíssima i ens mostra d'una manera directa el que consumien i de què s'alimentaven els nostres avantpassats des del segle XVII fins a l'actualitat ¿ Tipus d'aliments, espècies, condiments etc, que apareixen en tota mena de documentació, ja siga municipal o procedent de les relacions del Port Sec de Requena des del segle XVI al XVIII

Pròxims cursos