Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN02424: FORMACIÓN BÀSICA EN HIGIENE ALIMETNARIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL·LERGÒGENS

De 16/10/2024 al 16/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 14/10/2024
Gestió
CDT ALCOI
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16.00 a 20.45h. AULA 214
Duració5 horas
DocentsPRADOS GARCÍA, FRANCISCO JAVIER
Contactecdt_alcoi@turismecv.es660078087Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCarrer Societat Unió Musical, 8 Alcoi, , Alcoi/Alcoy
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusAprendre els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments sense que supose un risc per a la salut, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de treball en esta matèria, d'acord amb la normativa vigent.
ContingutsImportància de la higiene alimentària. Conceptes bàsics. - Higiene del manipulador d'aliments. - Instal·lacions, equip: L+D. - Recepció de matèries primeres i emmagatzematge. - Preparació, cuinat i servici de menjars. - Gestió d'al·lergògens.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A

Pròxims cursos