FN05023: PERFECCIONAMENT DE CUINERS/ES: ELABORACIÓ DE TRUITES
De 23/10/2023 al 27/10/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 27/06/2023 a 22/10/2023
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:00 a 14:00 h.
Duració25 horas
DocentsDE PAZ REGIDOR, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones desocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusComprendre clarament les processos i tècniques per a l'elaboració de truites
Continguts- Coneixement dels productes a tractar, les seues propietats i peculiaritats a l'hora de ser emprats en l'elaboració de truites.
- Normes higiènic sanitàries en l'elaboracions de truites.
- Pre elaboracions de calfat amb creïlles, verdures
- Truites franceses
- Truites espanyoles
- Truites farcides, obertes o en salsa
- Tècniques en paella, planxa o forn.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA